A nélkülözhetetlen vetőmagok

Ha Ön is a mezőgazdaságban tevékenykedik, és előnyben részesíti a káros vegyszerek nélküli vetőmagokat, akkor nálunk a legjobb helyen jár! Cégünk küldetése, hogy minőségi vetőmagokkal lássa el a kiskereskedőket is! Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy olyan terményeket jutassunk el a piacra, amelyekre joggal büszkék lehetünk.

Mindez az ügyfelek iránti elkötelezettség és lojalitás már a lassan egy évtizedes indulásunkkor is megfogalmazódott bennünk. Az idő szerencsére minket igazolt, hiszen bebizonyosodott, hogy van hazánkban is igény kukorica, napraforgó, repce, cirok, napraforgó vetőmagok forgalmazására.

Mindezek a vetőmagok életünk szerves részét képezik, hiszen történjen bármilyen technikai fejlődés, a szervezetünk számára szükséges nélkülözhetetlen tápanyagok nem változnak.

Tekintse meg honlapunkat, és bátran rendeljen Ön is termékeink széles választékából! Vetőmagok forgalmazásával kapcsolatos kérdéseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken, készséggel segítünk Önnek!


Földműveléssel foglalkozik? Ránk van szüksége!

Cégünk, 2008-as indulása óta számos tevékenységet végeztünk az agráripar területén belül, jelenleg viszont vetőmagokat forgalmazunk a piaci igényeknek megfelelően. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a termeléssel és a vetőmagokkal kapcsolatban, így ezt termékeink minősége is hűen tükrözi.

Számos takarmánynövény vetőmag beszerezhető nálunk, mint például a napraforgó, a kukorica, a cirok és a repce. Képesek vagyunk az egészen egyedi igényeket is kiszolgálni, ami a mennyiséget illet, tehát kis- és nagyvállalkozások egyaránt lehetnek a partnereink. Foglalkozunk továbbá mezőgazdasági növénybiztosítással, ami nagy segítség lehet ügyfeleink számára egy esetleges jégkár vagy viharkár után. Kárszakértőink profin végzik a munkájukat és minden esetben körültekintően járnak el munkájuk során, ami a kár értékének megállapítását illeti.

Válasszon minket, ha minőségi takarmánynövény vetőmagokra van szüksége, illetve ha mezőgazdasági növénybiztosítást kötne terményére! Ha kérdése van szolgáltatásainkkal, valamint termékeinkkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!