Bemutatkozás

 céget 2008-ban alapítottuk a feleségemmel.

Kezdetekben naposkacsa forgalmazását végezte a cégünk. A napos kacsákat vagy a hazai keltetőkből szereztük be vagy pedig a hazai képviseletükön keresztül Franciaországból hoztuk be, hogy kielégítsük a hazai és a külföldi igényeket. Jellemzően két országba továbbítottuk a napos kacsákat Ukrajnába és Görögországba. Évente3-500 ezer napos kacsa forgalmazását végezte cégünk.

A gazdasági válság és a piac változása végett fokozatosant értünk át a zöldség-gyümölcs kereskedelemre.

2012-ben az Allianz Hungária zRt-vel növénybiztosítássalkapcsolatos kárfelmérésre. Ezen tevékenység cégünk számára májustólszeptemberig ad lefedettséget, ezért folyamatosan kerestük, hogy mivel tudnánka holt időszakot kitölteni.

2015 év végén jött az új lehetőség, mikor is megkötöttük aszerződést a KWS Magyarország Kft-vel vetőmagok (kukorica, napraforgó, repce éssiló cirok) forgalmazására.

2016 februárjában pedig elindul a www.jovofarm.hu webáruházunk.


Vetőmaggal az élhetőbb jövőért


A mezőgazdaság már ősidők óta hozzátartozik az emberi tevékenységekhez. Míg hajdanán a közösségek élelmezését szolgálta, addig napjainkra főként a kereskedelemben van nagy szerepe.

A kezdetleges technikákkal és eszközökkel viszonylag kis mennyiségben és csekély területen voltak képesek vetőmaggal földet megmunkálni. Napjainkra a korszerű technológiáknak köszönhetően hatalmas méreteket öltött a mezőgazdaság.

Vetőmagok közé sorolunk minden olyan növény magot, melyet elvetve a földbe, bizonyos megmunkálással learathatunk évről-évre, legyen szó takarmánynövényről, vagy élelmezést szolgáló növényről.

Fontos tudni, hogy minden vetőmag más és más gondozást igényel. Kezdve a talaj állagától és összetételétől, az öntözés rendszerességén keresztül, egészen a tápanyagok és védőszerek alkalmazásáig. Emellett elsőrendű, hogy a vetőmag minőségi forrásból származzon!

A termesztés segítségével élhetőbb, egészségesebb és jobb jövőt teremthetünk! Vásároljon Ön is biztos forrásból vetőmagot, és forduljon hozzánk bizalommal!


Mindennek a kezdete

Az élet egy csodálatos körforgás, mely egy aprócska elemmel kezdődik. A vetőmagból élet fakad, mely aztán elhalványul, hogy újabb életeket adhasson. Ahhoz azonban, hogy ez a csodálatos folyamat végbemehessen, szükségesek bizonyos körülmények. Régen az idő és a természet megoldotta ezeket a szegmenseket, napjainkban azonban ezek szeszélyessége következtében az emberek segítsége szükségeltetik.

A vetőmagot nem elég csak elvetni, és várni, hogy élet fakadhasson belőle. Gondoskodásra van szükség, ápolásra, mely a vetéstől egészen az aratásig tart. Vízre, napfényre, megfelelő talajra és tápértékre.

Ahhoz, hogy végezetül a vetőmagból növény sarjadhasson, az is szükséges, hogy a magban benne rejtőzzön az élet szikrája, melyet csak egy egészséges, és gondosan ápolt növényből kaphatunk. Ez a körforgás teszi lehetővé, hogy az élet újra és újra csodára legyen képes.

Ha Önnek is minőségi vetőmagra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és termesszen egészséges növényeket!Készüljön fel a váratlanra is!

Modern korunk fejlettsége ellenére még a mai napig is képes meglepni bennünket az anyatermészet vadsága és irányíthatatlansága. Amit egyik nap ad, azt másnap könnyedén elveheti, és ez az ingatagság a növénytermesztésre sincs jó hatással!

Az évek múlásával egyre többször hallani a híradásokban, hogy egy váratlan vihar milyen károkat tett a termésekben. Ez nem csak a fogyasztók számára jelent problémát a megemelkedett árak miatt, a növénytermesztéssel foglalkozók számára felbecsülhetetlen kár. Ezért olyan fontos, hogy napjainkban minden gazdálkodó rendelkezzen mezőgazdasági biztosítással!

A mezőgazdasági biztosítás ugyan nem védi meg a növényeket a jégesőtől és viharoktól, de segít, hogy fel lehessen készülni a váratlan helyzetekre is, és újult erővel lehessen belevágni a növénytermesztés következő lépéseibe! Ne habozzon Ön se, számítson a kiszámíthatatlanra, és kössön mezőgazdasági biztosítást! A részletekért forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek!


Akciós kukorica és napraforgó vetőmagok!

Érdekes, miként érhető tetten korunk fejlődése az agráriparban is, hiszen a mezőgazdaság történetében egy jól leírható, szabályos kör kezd kialakulni.

Az elején az ősidőkkel, mikor a gazdálkodás még létkérdése volt, majd az egyre hanyatló agráriparral, és a végén a modern korban ismét egyre kedveltebb farmtechnikákkal. Ehhez a területhez pedig elengedhetetlenek a minőségi vetőmagok, hiszen ez a mezőgazdaság szíve és lelke. Ha nincs vetőmag, nincs termés, nincs aratás, sem takarmány, és ekkor kezdődik a hanyatlás időszaka. Szerencsére hazánk igen gazdag termőföldekben, vetőmagot pedig könnyedén vásárolhatunk megbízható forrásból, hogy a termést biztosíthassuk ezáltal.

Magyarországon a legkedveltebbek a kukorica és a napraforgó vetőmagok, melyek viszonylag kevés gondoskodást igényelnek, és hatalmas termést képesek hozni. Ráadásul most kínálatunkban akciós áron juthat hozzájuk, hogy az éves termés biztosan minőségi lehessen! Tekintse meg akciós napraforgó és kukorica vetőmag kínálatunkat, és keressen minket bizalommal!

Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.